Afhalingen

Ontdek de magie van smaak en vier de feestdagen in stijl. Plaats snel en gemakkelijk jouw bestelling voor de feestperiode!

Kerstavond en Kerstdag: Te bestellen t.e.m. vrij. 20 dec.
Oudejaar en Nieuwjaar: Te bestellen t.e.m. vrij. 27 dec.

Het is ook mogelijk om onze cateringformules af te halen.

Teppanyaki / Gourmet / Fondue

Gourmet

 12,50

10 soorten vlees: steak, kippenhaasje, worst,
cordon bleu, Ardeens gebraad, kaashamburger,
rundsburger, varkenshaasje, brochetje en kippengyros

Fondue

 12,50

Kalkoen, varkenshaasje, biefstuk, kalfsvlees, gehaktballetjes

Teppanyaki Vlees & Vis

 16,00

Varkenshaasje, gemarineerde steak, Ardeens gebraad,
gemarineerd kippenhaasje, hamburger, scampi’s (2 st.),
gekruide zalmfilet en gemarineerd kabeljauwhaasje

Teppanyaki Compleet

 25,00

Teppanyaki Vlees & Vis
Koude en warme groenten: slamix, tomaten, geraspte
wortels en komkommers, broccoli, boontjes, verse
champignons en paprikareepjes
Aardappelgerechten: gemarineerde krielaardappel
Sausjes: Mexicaanse saus, exotische saus en cocktail

Koude groenten

 5,20

slamix, tomaten, komkommer,
geraspte wortels, boontjes en bloemkool

Warme groenten

 6,50

broccoli, paprika, champignons,
wortels, bloemkool en spekboontjes

Koude sausjes

 2,00

cocktail, tartaar en mayonaise

Warme sausjes

 2,75

provençaalse saus, peper-en champignonroomsaus

Frieten

 2,40

Krielaardappel

 2,40

Gratin dauphinois

 2,40

Aardappelen in vinaigrette

 2,40

Kroketten — 7 st.

 2,40

Belegde broodjes

Belegde Broodjes

 14,00

vanaf 4 pers.
Verzorgd met groentjes en belegd met gerookte
zalmsla, préparé, paté, krabsla, gekookte ham, kaas,
rauwe ham en tonijnsla

Koud buffet

Koud Buffet 1

 23,00

Vlees: gekookte ham met asperges, rauwe ham,
gebakken rosbief, kalkoenfilet, filet d’Anvers, boerenpaté,
salami, gekookt ei en gebakken kippenboutje

Vis: tomaat garnaal, perzik met tonijn, gekookte zalm

Groenten: bloemkoolroosjes, komkommer, tomaat,
slamix, geraspte wortels, boontjes en aardappelsalade
met bieslookvinaigrette

Fruit: assortiment van seizoensfruit

Saus: cocktail, tartaar en mayonaise

Koud Buffet 2

 29,00

Koud buffet 1 + Gerookte zalm, gerookte forel, gerookte heilbot en gebakken scampi

Kaasschotel

Kaasschotel

 18,50

vanaf 4 pers.

Als hoofdgerecht: 300 gram kaasspecialiteiten
per persoon, vergezeld van seizoenfruit

Racletteschotel

 20,00

Raclette kaas, maredsous, aangepaste charcuterie,
tomaten, champignons, trio van paprika, slamix, geraspte
wortelen, aardappel in de schil, augurk en ajuin

Tapasschotel

Tapasschotel

 15,00

vanaf 2 pers.

Aperitiefhapjes

Apero glaasje

 2,40

Warm hapje

 1,75

Gevulde lepel

 1,85

Gegratineerde oester

 2,80

Pinsa (4 pers.)

 6,00

Soepen

Tomatenroomsoep

 4,00

Kreeftenroomsoep

 6,95

Knolseldersoep met spekblokjes en bieslook

 4,20

Thaïse currysoep

 4,90

Voorgerechten Koud

Meloen met Italiaanse ham

 13,00

Gebrande zalm met passende garnituur

 16,50

Rundscarpaccio met truffel, parmezaan en rucola

 14,50

Vitello tonnato

 16,00

Voorgerechten Warm

Vispannetje

 14,00

Scampi diabolique — 9 st.

 13,00

Risotto met kabeljauw

 16,50

Gevulde aardappel met Noordzeegarnalen

 15,00

Kinderen

Gehaktballetjes

 10,00

Hoofdgerechten Veggie

Pasta truffel

 16,00

Ravioli met ricotta en spinazie

 16,00

Hoofdgerechten Vis

Gegrilde zalmfilet met bearnaise

 18,50

Normandisch vispannetje

 17,50

Scampi diabolique — 12 st.

 17,50

Hoofdgerechten Vlees

Parelhoenfilet

 18,00

Orloffgebraad met champignonsaus

 17,00

Kalkoenfilet

 17,00

Hertekalfstoofpotje

 19,00

Luikse varkenswangen

 18,00

Beenham

 15,00

Varkensentrecote met Blackwellsaus

 17,00

Hertekalffilet met Grand veneursaus

 27,00

Hoofdgerechten - Extra's

Extra kroketten — 7 st.

 2,40

Extra portie saus

 0,75

Desserten

Chocolademousse

 4,50

Citroentaart meringue

 5,50

Speculoosmousse met karamel

 5,00

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bedankt! 💛

Beste klant,

Met een warm hart en veel dankbaarheid willen we u persoonlijk op de hoogte brengen van een belangrijke verandering.

Een nieuwe stap!

Na jaren vol passie en toewijding als Traiteur Jelle Declercq hebben we beslist om een nieuwe weg in te slaan.

We hebben namelijk de kans gekregen om frituur ‘De Friterie’ in Avelgem over te nemen, en zullen ons vanaf heden volledig toeleggen op deze nieuwe uitdaging.

Onze cateringactiviteiten worden volledig overgenomen door Sterslager Jurgen by Aaron en Thybo. Zij hanteren exact dezelfde werkwijze, gebruiken dezelfde kwaliteitsvolle producten, en garanderen zo de vertrouwde smaak en kwaliteit die u van ons gewend bent.

U kunt dus blijven rekenen op heerlijke smaken en professionele service!

Bedankt voor alles!

We willen u oprecht bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking van de afgelopen jaren. Het was een eer om deel uit te maken van uw feesten, bijzondere momenten en mooie herinneringen.

Voor alle toekomstige cateringvragen of bestellingen kunt u vanaf nu terecht bij: Sterslager Jurgen by Aaron en Thybo.

Aaron: 0496 83 67 95

Thybo: 0496 46 38 48

Catering@slagerij-jurgen.be

We hopen u binnenkort persoonlijk te mogen verwelkomen in De Friterie in Avelgem!

Volg ons gerust ook op Facebook en Instagram

Met smakelijke groeten,

Jelle Declercq & Febe Derreveaux