Afhalingen
Ontdek de magie van smaak en vier de feestdagen in stijl. Plaats snel en gemakkelijk jouw bestelling voor de feestperiode!
Kerstavond en Kerstdag: Te bestellen t.e.m. vrij. 20 dec.
Oudejaar en Nieuwjaar: Te bestellen t.e.m. vrij. 27 dec.
Het is ook mogelijk om onze cateringformules af te halen.
Menu's
Vismenu
Aardappelgerecht
1 gevulde lepel, 1 aperoglaasje en 1 warm hapje
Kreeftenroomsoep
Gevulde aardappel met Noordzeegarnalen
Gegrilde zalmfilet met bearnaise
Citroentaart met meringue
Feestmenu 3
Aardappelgerecht
1 gevulde lepel, 1 aperoglaasje en 1 warm hapje
Knolseldersoep met spekblokjes en bieslook
Meloen met Italiaanse ham
Beenham met champignonsaus
Chocolademousse
Feestmenu 2
Aardappelgerecht
1 gevulde lepel, 1 aperoglaasje en 1 warm hapje
Thaise currysoep
Gebrande zalm met passende garnituur
Varkensentrecote met Blackwellsaus
Speculoosmousse met karamel
Feestmenu 1
Aardappelgerecht
1 gevulde lepel, 1 aperoglaasje en 1 warm hapje
Tomatenroomsoep
Rundscarpaccio met truffel, parmezaan en rucola
Luikse varkenswangen
Chocolademousse
Mini Hamburger Party
5 soorten: entrecote burger, Mexicaanse burger, kaasburger, spekburger en ajuinburger
Garnituren: slamix, tomatenschijfjes, augurken, komkommer, paprika, verse en gedroogde ajuin, champignons, kaas en spek
Sausjes: pepersaus, Mexicaanse saus, mayonaise, ketchup, cocktail, andalouse, tartaar en burgersaus
Broodjes: bruin, wit en meergranen
Teppanyaki / Gourmet / Fondue
Gourmet
10 soorten vlees: steak, kippenhaasje, worst,
cordon bleu, Ardeens gebraad, kaashamburger,
rundsburger, varkenshaasje, brochetje en kippengyros
Fondue
Kalkoen, varkenshaasje, biefstuk, kalfsvlees, gehaktballetjes
Teppanyaki Vlees & Vis
Varkenshaasje, gemarineerde steak, Ardeens gebraad,
gemarineerd kippenhaasje, hamburger, scampi’s (2 st.),
gekruide zalmfilet en gemarineerd kabeljauwhaasje
Teppanyaki Compleet
Teppanyaki Vlees & Vis
Koude en warme groenten: slamix, tomaten, geraspte
wortels en komkommers, broccoli, boontjes, verse
champignons en paprikareepjes
Aardappelgerechten: gemarineerde krielaardappel
Sausjes: Mexicaanse saus, exotische saus en cocktail
Koude groenten
slamix, tomaten, komkommer,
geraspte wortels, boontjes en bloemkool
Warme groenten
broccoli, paprika, champignons,
wortels, bloemkool en spekboontjes
Koude sausjes
cocktail, tartaar en mayonaise
Warme sausjes
provençaalse saus, peper-en champignonroomsaus
Frieten
Krielaardappel
Gratin dauphinois
Aardappelen in vinaigrette
Kroketten — 7 st.
Belegde broodjes
Belegde Broodjes
vanaf 4 pers.
Verzorgd met groentjes en belegd met gerookte
zalmsla, préparé, paté, krabsla, gekookte ham, kaas,
rauwe ham en tonijnsla
Koud buffet
Koud Buffet 1
Vlees: gekookte ham met asperges, rauwe ham,
gebakken rosbief, kalkoenfilet, filet d’Anvers, boerenpaté,
salami, gekookt ei en gebakken kippenboutje
Vis: tomaat garnaal, perzik met tonijn, gekookte zalm
Groenten: bloemkoolroosjes, komkommer, tomaat,
slamix, geraspte wortels, boontjes en aardappelsalade
met bieslookvinaigrette
Fruit: assortiment van seizoensfruit
Saus: cocktail, tartaar en mayonaise
Koud Buffet 2
Koud buffet 1 + Gerookte zalm, gerookte forel, gerookte heilbot en gebakken scampi
Kaasschotel
Kaasschotel
vanaf 4 pers.
Als hoofdgerecht: 300 gram kaasspecialiteiten
per persoon, vergezeld van seizoenfruit
Racletteschotel
Raclette kaas, maredsous, aangepaste charcuterie,
tomaten, champignons, trio van paprika, slamix, geraspte
wortelen, aardappel in de schil, augurk en ajuin
Tapasschotel
Tapasschotel
vanaf 2 pers.
Aperitiefhapjes
Apero glaasje
Warm hapje
Gevulde lepel
Gegratineerde oester
Pinsa (4 pers.)
Soepen
Tomatenroomsoep
Kreeftenroomsoep
Knolseldersoep met spekblokjes en bieslook
Thaïse currysoep
Voorgerechten Koud
Meloen met Italiaanse ham
Gebrande zalm met passende garnituur
Rundscarpaccio met truffel, parmezaan en rucola
Vitello tonnato
Voorgerechten Warm
Vispannetje
Scampi diabolique — 9 st.
Risotto met kabeljauw
Gevulde aardappel met Noordzeegarnalen
Kinderen
Gehaktballetjes
Aardappelgerecht
Hoofdgerechten Veggie
Pasta truffel
Ravioli met ricotta en spinazie
Hoofdgerechten Vis
Gegrilde zalmfilet met bearnaise
Aardappelgerecht
Normandisch vispannetje
Aardappelgerecht
Scampi diabolique — 12 st.
Aardappelgerecht
Hoofdgerechten Vlees
Parelhoenfilet
Aardappelgerecht
Sauzen
Orloffgebraad met champignonsaus
Aardappelgerecht
Sauzen
Kalkoenfilet
Aardappelgerecht
Sauzen
Hertekalfstoofpotje
Aardappelgerecht
Luikse varkenswangen
Aardappelgerecht
Beenham
Aardappelgerecht
Sauzen
Varkensentrecote met Blackwellsaus
Aardappelgerecht
Hertekalffilet met Grand veneursaus
Aardappelgerecht
Hoofdgerechten - Extra's
Extra kroketten — 7 st.
Extra portie saus
Sauzen
Desserten
Chocolademousse
Citroentaart meringue
Speculoosmousse met karamel