Afhalingen

Bij ons kunt u het hele jaar door genieten van heerlijke gerechten. Om ervoor te zorgen dat we altijd de hoogste kwaliteit en versheid kunnen garanderen, bereiden we onze gerechten op bestelling. Dit stelt ons in staat om uw specifieke wensen te vervullen en ervoor te zorgen dat elk gerecht met zorg en aandacht wordt bereid. Je kan gemakkelijk online een bestelling plaatsen, we laten je dan tijdig het tijdstip van afhaling weten.

Teppanyaki / Gourmet / Steengrill / Fondue

Gourmet

 12,00

10 soorten vlees: steak, kippenhaasje, worst,
cordon bleu, Ardeens gebraad, kaashamburger,
rundsburger, varkenshaasje, brochetje en kippengyros

Steengrill

 12,00

8 soorten vlees: worst, gemarineerde rundstournedos,
gemarineerd kippenhaasje, minisaté, gemarineerd
varkensmignonet, entrecôteburger, Ardeens gebraad
en gekruid varkenshaasje

Fondue

 10,00

Teppanyaki Vlees & Vis

 15,00

Varkenshaasje, gemarineerde steak, Ardeens gebraad,
gemarineerd kippenhaasje, hamburger, scampi’s (2 st.),
gekruide zalmfilet en gemarineerd kabeljauwhaasje

Teppanyaki Compleet

 24,00

Teppanyaki Vlees & Vis
Koude en warme groenten: slamix, tomaten, geraspte
wortels en komkommers, broccoli, boontjes, verse
champignons en paprikareepjes
Aardappelgerechten: gemarineerde krielaardappel
Sausjes: Mexicaanse saus, exotische saus en cocktail

Koude groenten

 5,20

slamix, tomaten, komkommer,
geraspte wortels, boontjes en bloemkool

Warme groenten

 6,50

broccoli, paprika, champignons,
wortels, bloemkool en spekboontjes

Koude sausjes

 1,95

cocktail, tartaar en mayonaise

Warme sausjes

 2,50

provençaalse saus, peper-en champignonroomsaus

Frieten

 2,20

Krielaardappel

 2,20

Gratin dauphinois

 2,20

Aardappelen in vinaigrette

 2,20

Belegde broodjes

Belegde Broodjes

 12,00

vanaf 4 pers.
Verzorgd met groentjes en belegd met gerookte
zalmsla, préparé, paté, krabsla, gekookte ham, kaas,
rauwe ham en tonijnsla

1,60/st.

Koud buffet

Koud Buffet 1

 20,00

Vlees: gekookte ham met asperges, rauwe ham,
gebakken rosbief, kalkoenfilet, filet d’Anvers, boerenpaté,
salami, gekookt ei en gebakken kippenboutje

Vis: tomaat garnaal & perzik met tonijn

Groenten: bloemkoolroosjes, komkommer, tomaat,
slamix, geraspte wortels, boontjes en aardappelsalade
met bieslookvinaigrette

Fruit: assortiment van seizoensfruit

Saus: cocktail, tartaar en mayonaise

Koud Buffet 2

 27,00

Koud buffet 1 + bellevue zalm, gerookte zalm
en gerookte heilbot

Koud buffet 3

 31,00

Koud buffet 1 + gekookte zalm, gerookte zalm, gerookte
heilbot, gerookte forel, gebakken scampi en tongfilets

Kaasschotel

Kaasschotel

 17,50

vanaf 4 pers.

Als hoofdgerecht: 300 gram kaasspecialiteiten
per persoon, vergezeld van seizoenfruit

Racletteschotel

 19,50

Raclette kaas, maredsous, aangepaste charcuterie,
tomaten, champignons, trio van paprika, slamix, geraspte
wortelen, aardappel in de schil, augurk en ajuin

Tapasschotel

Tapasschotel

 15,00

vanaf 2 pers.

Aperitiefhapjes

Apero glaasje

 2,25

Warm hapje

 1,60

Gevulde lepel

 1,70

Peperkoek met foie gras

 2,50

Gepaneerde kipreepjes — 6 st.

 8,00

Garnaalcocktail

 14,00

Soepen

Belgische witloofsoep met grijze garnalen

 4,20

Tomatenroomsoep

 3,90

Kreeftenroomsoep

 6,50

Courgetteroomsoep met Boursin en gerookte zalm

 4,20

Knolseldersoep met spekblokjes en bieslook

 4,00

Voorgerechten Koud

Meloen met Italiaanse ham

 12,00

Gebrande zalm met passende garnituur

 16,00

Rundscarpaccio met aangepaste garnituur

 13,50

Carpaccio van coquilles

 17,00

Rundspastrami met truffelmayo en parmezaan

 13,50

Voorgerechten Warm

St-Jacobsschelp

 13,00

Vispannetje

 12,50

Scampi diabolique — 9 st.

 13,00

Risotto met kabeljauw

 16,00

Kinderen

Gehaktballetjes

 10,00

Hoofdgerechten Veggie

Pasta pesto

 16,00

Pasta truffel

 16,00

Hoofdgerechten Vis

Kabeljauw op een bedje van prei

 17,50

Gegrilde zalmfilet met bearnaise

 17,50

Normandisch vispannetje

 16,50

Scampi diabolique — 12 st.

 16,50

Hoofdgerechten Vlees

Parelhoenfilet

 17,50

Hazenstoofpotje

 19,00

Orloffgebraad

 16,00

Kalkoenfilet

 16,00

Varkenshaasje

 16,00

Hertekalfstoofpotje

 18,50

Varkenswangetjes op wijze van de chef

 17,50

Koninginnenhapje met garnalen en mousseline

 16,50

Beenham

 14,50

Hoofdgerechten - Extra's

Extra kroketten — 7 st.

 1,05

Extra portie saus

 0,75

Desserten

Chocolademousse

 4,50

Citroentaart meringue

 5,00

Tartelette met witte chocolade en rode vruchten

 5,00

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *