Afhalingen
Bij ons kunt u het hele jaar door genieten van heerlijke gerechten. Om ervoor te zorgen dat we altijd de hoogste kwaliteit en versheid kunnen garanderen, bereiden we onze gerechten op bestelling. Dit stelt ons in staat om uw specifieke wensen te vervullen en ervoor te zorgen dat elk gerecht met zorg en aandacht wordt bereid. Je kan gemakkelijk online een bestelling plaatsen, we laten je dan tijdig het tijdstip van afhaling weten.
Menu's
Vismenu
Aardappelgerecht
1 lepelhapje, 1 aperoglaasje en 1 warm hapje
Belgische witloofsoep grijze garnalen
Carpaccio coquilles
Gegrilde zalmfilet met bearnaise
Citroentaart met meringue
Feestmenu 3
Aardappelgerecht
1 lepelhapje, 1 aperoglaasje en 1 warm hapje
Knolseldersoep met spekblokjes en bieslook
Risotto met kabeljauw
Hazenstoofpot
Tartelette witte chocolade en rode vruchten
Feestmenu 2
Aardappelgerecht
1 lepelhapje, 1 aperoglaasje en 1 warm hapje
Tomatensoep
Rundscarpaccio met aangepaste garnituur
Varkenswangetjes op wijze van de chef
Chocolademousse
Feestmenu 1
Aardappelgerecht
Sauzen
1 lepelhapje, 1 aperoglaasje en 1 warm hapje
Courgetteroomsoep met boursin en gerookte zalm
Meloen met Italiaanse ham
Beenham
Chocolademousse
Mini Hamburger Party
5 soorten: entrecote burger, Mexicaanse burger, kaasburger, spekburger en ajuinburger
Garnituren: slamix, tomatenschijfjes, augurken, komkommer, paprika, verse en gedroogde ajuin, champignons, kaas en spek
Sausjes: pepersaus, Mexicaanse saus, mayonaise, ketchup, cocktail, andalouse, tartaar en burgersaus
Broodjes: bruin, wit en meergranen
Teppanyaki / Gourmet / Steengrill / Fondue
Gourmet
10 soorten vlees: steak, kippenhaasje, worst,
cordon bleu, Ardeens gebraad, kaashamburger,
rundsburger, varkenshaasje, brochetje en kippengyros
Steengrill
8 soorten vlees: worst, gemarineerde rundstournedos,
gemarineerd kippenhaasje, minisaté, gemarineerd
varkensmignonet, entrecôteburger, Ardeens gebraad
en gekruid varkenshaasje
Fondue
Teppanyaki Vlees & Vis
Varkenshaasje, gemarineerde steak, Ardeens gebraad,
gemarineerd kippenhaasje, hamburger, scampi’s (2 st.),
gekruide zalmfilet en gemarineerd kabeljauwhaasje
Teppanyaki Compleet
Teppanyaki Vlees & Vis
Koude en warme groenten: slamix, tomaten, geraspte
wortels en komkommers, broccoli, boontjes, verse
champignons en paprikareepjes
Aardappelgerechten: gemarineerde krielaardappel
Sausjes: Mexicaanse saus, exotische saus en cocktail
Koude groenten
slamix, tomaten, komkommer,
geraspte wortels, boontjes en bloemkool
Warme groenten
broccoli, paprika, champignons,
wortels, bloemkool en spekboontjes
Koude sausjes
cocktail, tartaar en mayonaise
Warme sausjes
provençaalse saus, peper-en champignonroomsaus
Frieten
Krielaardappel
Gratin dauphinois
Aardappelen in vinaigrette
Belegde broodjes
Belegde Broodjes
vanaf 4 pers.
Verzorgd met groentjes en belegd met gerookte
zalmsla, préparé, paté, krabsla, gekookte ham, kaas,
rauwe ham en tonijnsla
1,60/st.
Koud buffet
Koud Buffet 1
Vlees: gekookte ham met asperges, rauwe ham,
gebakken rosbief, kalkoenfilet, filet d’Anvers, boerenpaté,
salami, gekookt ei en gebakken kippenboutje
Vis: tomaat garnaal & perzik met tonijn
Groenten: bloemkoolroosjes, komkommer, tomaat,
slamix, geraspte wortels, boontjes en aardappelsalade
met bieslookvinaigrette
Fruit: assortiment van seizoensfruit
Saus: cocktail, tartaar en mayonaise
Koud Buffet 2
Koud buffet 1 + bellevue zalm, gerookte zalm
en gerookte heilbot
Koud buffet 3
Koud buffet 1 + gekookte zalm, gerookte zalm, gerookte
heilbot, gerookte forel, gebakken scampi en tongfilets
Kaasschotel
Kaasschotel
vanaf 4 pers.
Als hoofdgerecht: 300 gram kaasspecialiteiten
per persoon, vergezeld van seizoenfruit
Racletteschotel
Raclette kaas, maredsous, aangepaste charcuterie,
tomaten, champignons, trio van paprika, slamix, geraspte
wortelen, aardappel in de schil, augurk en ajuin
Tapasschotel
Tapasschotel
vanaf 2 pers.
Aperitiefhapjes
Apero glaasje
Warm hapje
Gevulde lepel
Peperkoek met foie gras
Gepaneerde kipreepjes — 6 st.
Garnaalcocktail
Soepen
Belgische witloofsoep met grijze garnalen
Tomatenroomsoep
Kreeftenroomsoep
Courgetteroomsoep met Boursin en gerookte zalm
Knolseldersoep met spekblokjes en bieslook
Voorgerechten Koud
Meloen met Italiaanse ham
Gebrande zalm met passende garnituur
Rundscarpaccio met aangepaste garnituur
Carpaccio van coquilles
Rundspastrami met truffelmayo en parmezaan
Voorgerechten Warm
St-Jacobsschelp
Vispannetje
Scampi diabolique — 9 st.
Risotto met kabeljauw
Kinderen
Gehaktballetjes
Aardappelgerecht
Hoofdgerechten Veggie
Pasta pesto
Pasta truffel
Hoofdgerechten Vis
Kabeljauw op een bedje van prei
Aardappelgerecht
Gegrilde zalmfilet met bearnaise
Aardappelgerecht
Normandisch vispannetje
Aardappelgerecht
Scampi diabolique — 12 st.
Aardappelgerecht
Hoofdgerechten Vlees
Parelhoenfilet
Aardappelgerecht
Sauzen
Hazenstoofpotje
Aardappelgerecht
Orloffgebraad
Aardappelgerecht
Sauzen
Kalkoenfilet
Aardappelgerecht
Sauzen
Varkenshaasje
Aardappelgerecht
Sauzen
Hertekalfstoofpotje
Aardappelgerecht
Varkenswangetjes op wijze van de chef
Aardappelgerecht
Koninginnenhapje met garnalen en mousseline
Aardappelgerecht
Beenham
Aardappelgerecht
Sauzen
Hoofdgerechten - Extra's
Extra kroketten — 7 st.
Extra portie saus
Sauzen
Desserten
Chocolademousse
Citroentaart meringue
Tartelette met witte chocolade en rode vruchten